Fra ANTI til Maskinen

Maskinen styrker byrået med strategisk rådgiver Magnus Flø fra ANTI. Han går også inn på eiersiden som partner i selskapet.

PM Foto fra Anti til Maskinen 240823x
Rådgiver Magnus Flø, byråleder Ketil Winther Løkke og daglig leder Ida Wildhagen. Foto: Maskinen

Fra finans til reklame

Magnus Flø er siviløkonom fra universitetet i Edinburgh og Texas, han startet sin karriere i finans. I 2018 skiftet han beite og ble strategisk planner i reklamebyrået Tante Randi. Deretter gikk turen til ANTI hvor han har vært strategisk rådgiver siden 2021. Nå blir han rådgiver og partner i det strategiske og kreative kommunikasjonsbyrået Maskinen.

– Da jeg jobbet i finans var jeg alltid fascinert av hvor viktig historiefortelling var for å vekke interesse og engasjement for et investeringscase. Ofte vel så viktig som tallene. Men jeg måtte gjennom et lite hamskifte over i reklamebransjen for å virkelig lære og bygge strategiske historier. Jeg har gått en fantastisk skole hos Tante Randi og ANTI, og nå ser jeg frem til et nytt kapittel i Maskinen, et av bransjens sterkeste fagmiljøer på både strategi og historiefortelling, sier Magnus Flø, ny rådgiver i Maskinen.

Kreativitet og historiefortelling

Maskinen ble etablert i 2010 og har sine røtter i strategisk merkevarebygging. I løpet av de siste årene har byrået spisset seg på kreativitet og historiefortelling, og i dag teller byrået 10 ansatte på Tøyen i Oslo.

– I Maskinen har vi tatt store steg, og vi har nå blitt et byrå som kan håndtere helhet og langsiktighet for våre kunder. Magnus sin erfaring fra reklame, merkevarebygging og finans er alt hva vi kunne drømme om i en rådgiver og partner. Nå gleder vi oss til en spennende fremtid sammen med Magnus, sier byråleder Ketil Winther Løkke.