Fra ANTI til Neue

Janicke Sæther får rollen som Design Manager i Neue Design Studio.

92985 2dcb5 original
Design Manager Janicke Sæther og kreativ leder Lars Håvard Dahlstrøm i Neue

Etter fem år i ANTI tar Janicke Sæther med seg sin kompetanse innen utvikling av design- og branding-prosjekter og flytter inn hos Neue Design Studio. I rollen som Design Manager får Sæther ansvar for prosjektledelse og rådgivning for byråets kunder.

– Neue er et fagmiljø jeg har beundret lenge. De har noen av landets dyktigste designere og noen ekstremt fine jobber på merittlisten. Jeg kjente meg umiddelbart trigget av tanken på å kunne bli en del av byråets fremtid, uttaler hun.

– Janicke sin holdning til designfaget er som skreddersydd for oss, sier kreativ leder Lars Håvard Dahlstrøm i Neue.

– Hun tilfører nøyaktig den spisskompetanse vi søkte, og når hun i tillegg er et fyrverkeri av godt humør og pågangsmot, var beslutningen om å invitere Janicke ombord veldig enkel. En bedre kombinasjon får du ikke.

I tillegg til sine fem år i ANTI, har Sæther mange års arbeidserfaring fra det kreative fagfeltet, med hovedvekt på kommunikasjon og prosjektstyring. Hun er utdannet interiørarkitekt fra Ravensbourne i London og har tidligere jobbet ni år som kommunikasjonsansvarlig i DogA Norsk Design- og Arkitektursenter. I perioden på DogA jobbet hun også som prosjektleder og konferansier for det verdensomspennende faglige, foredragsarrangementet Pecha Kucha Nights.