Fra Capra Consulting til TRY Råd

PR-miljøet som er en del av TRY-huset ansetter Kristine Bjerke som ny rådgiver.

95061 d1d16 original
Kristine Bjerke og Sindre Beyer i TRY Råd.

Kristine Bjerke flytter nå inn i TRY-huset som ny rådgiver. – Vi jobber mye med endringer som følge av digitalisering, og Bjerkes bakgrunn fra slike prosesser blir svært viktig for våre kunder og oss, sier daglig leder Sindre Beyer i TRY Råd.

– Jeg ser frem til å jobbe i et av landets mest kreative hus og ta med min erfaring og bakgrunn fra andre bransjer inn i dette miljøet. Jeg synes det er spennende hvordan de klarer å kombinere spesialistkompetanse med å tenker bredt på kommunikasjon og merkevarebygging. Det er denne typen arbeidsmåte kundene vil ha for å løse komplekse oppgaver for fremtiden, sier Bjerke.

Bjerke som er utdannet Siviløkonom har bakgrunn fra Gjensidige, reMarkable og sist konsulentselskapet Capra Consulting. Hun har jobbet med prosjekter som ligger i krysningspunktet kommunikasjon, teknologi og endringsprosesser som følge av digitalisering.

– Vi lett lenge etter en person som har jobbet med kommunikasjon og endring i teknologibransjen. Kristine sin bakgrunn passer perfekt for oss og våre prosjekter, så denne ansettelsen er vi veldig fornøyde med, sier Beyer.