Fra Circus til LOOP

Mari Dyrkorn Tjora begynner i LOOP – Stiftelsen for kildesortering og gjenvinning 1. juni, som ansvarlig for LOOP kommunikasjon og innsikt.

Mari Dyrkorn Tjoraxx
Mari Dyrkorn Tjora. Foto: Loop

Mari Dyrkorn Tjora har lang erfaring fra reklamebransjen, og kommer fra stillingen som partner og kreatør i Circus Reklame og Design, der hun har vært siden 2004. Hun har blant annet jobbet med det prisvinnende prosjektet Steroidelab for Oslo Universitetssykehus, utviklingen av Plastløftet for Grønt Punkt Norge og merkevarestrategi for Kunstskolene.no

– De som kjenner meg vet at dette er midt i blinken for meg, både sortering og nedskalert forbruk er to ting som jeg er veldig opptatt av. Jeg gleder meg til å jobbe med de flinke folka i LOOP og kommunisere sirkulær økonomi i praksis, sier Tjora.

– Med art direction, animasjon, medievitenskap og kunsthistorie i kofferten er Mari en kreativ og allsidig person som LOOP gleder seg til å få med på laget. De siste årene har hun jobbet mer med bærekraft og sirkulærøkonomi for kunder som Grønt Punkt Norge, Sirkel Glass og Norsk Metallgjenvinning, noe som gjør at hun også har god kjennskap til LOOPs områder, sier daglig leder Stine Helgeland i LOOP.

– Mari er en dyktig, varm og raus dame som vil bidra med viktig kompetanse og bra energi inn i LOOP-teamet. Hennes strategiske hode og solide bakgrunn som art director og konseptutvikler er gull verdt i vårt arbeid med å gjøre det enklere for folk å ta vare på ressursene.