Fra Design Container til SDG

Kris Lunde starter som kreativ teknolog i Scandinavian Design Group.

93931 f8467 original
Kris Lunde får tittelen kreativ teknolog i Scandinavian Design Group.

Kris Lunde kommer til Scandinavian Design Group fra Design Container, hvor han jobbet som Tech Lead og som leder for utviklerteamet. Han skal ta i bruk sin spesialkompetanse for å minske avstanden mellom design og utvikling, i tillegg til å fokusere på ny teknologi.

– Etter fire år i Design Container ser jeg frem til nye muligheter for å kombinere kompetansen min innen både design og utvikling. Scandinavian Design Group er et byrå med utrolig dyktige folk, som jobber med kunder i nesten alle områder, på tvers av fagfelt, flater og problemstillinger, og jeg gleder meg utrolig mye til å være med på reisen videre. Jeg har blitt tatt utrolig godt imot, og føler meg allerede som en del av familien, sier Lunde.

Han har tidligere jobbet med kunder som Difi, Den Høyere Påtalemyndighet, Avinor, Cultura Bank, Bridge Technologies, Oslo Business Region, Ruter og Volvo Norge.

– Vi er veldig stolte over å ha fått med oss Kris på laget. sier Managing Director Anne Marie Brady i Scandinavian Design Group. – Med spesialkompetanse som kombinerer en tung teknologisk forståelse, og et skarpt designfaglig blikk, er Kris den riktige personen for utvidelsen av vårt tech-team. Han vil være en sentral ressurs i arbeidet med utvikling av dynamiske og levende merkevarer og tjenester, med fokus på sømløs integrasjon mellom UI, UX og utvikling, sier Brady.