Fra Egmont til TRY

Madeleine Strand går fra jobben som redaktør i Kamille og målgruppesjef i Egmont til stillingen som kundeansvarlig og innholdsredaktør i TRY Innhold. – Det er veldig spennende å få ta del i å bygge opp innholdssatsningen i et hus med så mange dyktige spesialister, sier Strand.

96407 cdf2b original
Lene Vintervoll og Madeleine Strand.

– Det er store endringer i reklamemarkedet på grunn av situasjonen rundt koronaviruset, men vi merker at flere av våre kunder ser viktigheten av å vedlikeholde kontakten med kundene sine med godt og relevant innhold som er riktig for merkevaren, sier leder i TRY innhold, Lene Vintervoll.

Madeleine Strand har bakgrunn som journalist i VG og har hatt en rekke lederroller i Egmont, som redaktør for utgivelser som Kamille, Det Nye, Foreldre & Barn, Ditt bryllup og Kvinneguiden.

– Vi er veldig glade for å ha fått Madeleine på laget. Med sin brede redaksjonelle ledererfaring, kreativitet og målgruppeforståelse skal vi lage enda bedre konsepter for våre kunder. TRY Innhold skal stå for høy kvalitet forankret i en god merkevarestrategi, og det er vi sikre på at Madeleine vil bidra til, sier Vintervoll

Stand blir den tiende ansatte i TRY Innhold. Tross situasjonen rundt Korona-viruset har de stor tro på videre vekst.

– Korona-krisen har ført til at vi på svært kort tid har fått en mer digital moden befolkningen. Vi vet at godt innhold er en god trafikkdriver og bro til økt handel på nett, derfor er denne satsingen spennende å gjennomføre i et hus med over 100 digitale-og teknologiske spesialister, avslutter Strand.