Fra fjern og nær til Allegro

Allegro kommunikasjon forsterker laget ved å hente en innholdsrådgiver hjem fra Skottland og å rekruttere en senior prosjektleder fra nærområdet.

96094 d2be3 original
Morten Sjåstad og Christina Sunneklep. Foto © Allegro kommunikasjon

Christina Sunneklep er ansatt som innholdsrådgiver. De siste årene har hun holdt til i Skottland, hvor hun har jobbet med markedsføringskampanjer for teknologiselskaper som Google, Microsoft og SecureLink. Nå har hun tatt sin britiske samboer med i kofferten, og er storfornøyd over å være tilbake i hjemfylket.

Satser videre på teknologi

Morten Sjåstad fra Sande er ansatt som senior prosjektleder for teknologi. Med seg i sekken har Sjåstad 15 års erfaring som prosjektleder innen e-handel, PIM-løsninger, SEO og internettmarkedsføring. Ansettelsen av Sjåstad bidrar til at Allegros satsning på teknologi styrkes ytterligere.

– I Allegro er det et stort, faglig dyktig utviklermiljø, så da Allegro kom på banen var det ikke vanskelig å si ja. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med alle, både kundene og mine nye kollegaer, sier Sjåstad.

Regionens største fagmiljø

Med kontorer i Sandefjord, Tønsberg og Drammen har Allegro regionens største kommunikasjons- og teknologimiljø. Med Christina og Morten på laget, teller Allegro kommunikasjon nå 32 spesialister innenfor ulike disipliner av teknologi- og kommunikasjonsfaget.

– Med Christina og Morten har vi fått to nye drivende dyktige og hyggelige kollegaer. De bidrar til at vi står enda bedre rustet til å ta fatt på spennende oppgaver på vegne av kundene våre i 2020, sier Pia Gundersen som er administrerende direktør i Allegro kommunikasjon.