Fra Fjord til Parkveien

– I et samfunn som blir stadig mer digitalisert trenger vi flere som verker etter å levere løsningene. Og det har vi funnet i Mathilde Weiby, sier Ann-Kristin Hansen, byråleder i AntiDiffer.

Mathilde AK
Fra venstre: Tjenestedesigner Mathilde Weiby og byråleder Ann-Kristin Hansen i AntiDiffer. Foto: AntiDiffer

Mathilde Weiby har to bachelor grader i henholdsvis tjenestedesign og kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania. Hun har hatt sin praksis i det globale design og innovasjonsbyrået Fjord som er en del av Accenture Interactive. Og har også hatt rollen som alt-mulig-kvinne i reklamebyrået POL.

– I Mathilde får vi et talent som vi ønsker å utvikle over tid. Hun har en sterk akademisk plattform med sine to bachelorgrader, som har gitt henne et godt fundament med tanke på kreative prosesser og metode, hvordan bearbeide og analysere kunde- og markedsinnsikt, og ikke minst benytte design og teknologi til å utvikle løsninger. At hun også har de personlige egenskapene vi ser etter og allerede fungerer godt med sine kolleger, vitner om at vi har gjort en svært god signering, sier Ann-Kristin Hansen, byråleder i AntiDiffer.

– Etter endt praksis var jeg på søken etter et miljø hvor jeg kan få utvikle meg. Ved en tilfeldighet kom jeg i kontakt med AntiDiffer, og etter første samtale var det full klaff, og jeg følte med en gang at dette var et sted jeg virkelig ville være. Det å få bli med i et ferskt byrå som nyutdannet er veldig givende, da man opplever å bli sett og får ta stor del i pågående prosjekter. Her er det absolutt rom for vekst, og jeg gleder meg til å ta del i deres reise, sier Mathilde Weiby.

Mathilde Weiby er allerede på plass i Parkveien 55.