Fra GK til SDG

Vetle Majgren Uthaug kommer fra Geelmuyden Kiese, der han jobbet som designer. Nå skal han styrke arbeidet med integrerte leveranser i Scandinavian Design Group.

94991 fd025 original
Vetle Majgren Uthaug skal styrke arbeidet med integrerte leveranser i SDG.

Vetle Majgren Uthaug utdannet seg ved Høyskolen Kristiania, før han jobbet tre år som designer i Geelmuyden Kieses integrerte fagmiljø. Der var Vetle lead-designer for Paleet, og jobbet blant annet med kunder som Bertel O. Steen, Avinor, Sparebanken Vest, Flytoget, Arbeidstilsynet, Aker Brygge og NSB. Vetle har hovedsakelig jobbet med redaksjonell design, branding og visuell identitet, digital design og konseptutvikling.

– Det er med enorm stolthet, inspirasjon og en del ærefrykt jeg ser frem til å bli en del av det multidisiplinære designmiljøet i Scandinavian Design Group. Jeg har lenge vært imponert av-og nysgjerrig på de store endringene selskapet har vært gjennom. Gleder meg derfor veldig til å bli en bidragsyter i SDGs videre utvikling sammen men noen av de flinkeste folka i bransjen.

– Å ha fått Vetle med på laget er noe vi er veldig glad for. Han er en strukturert og kompetent designer som tar de fleste utfordringer på strak og stødig arm sier Managing Director Anne Marie Brady i Scandinavian Design Group.