Fra Høyre til Try Råd

Try Råd fortsetter veksten og har ansatt Markus Weierud.

Wierrud
Sindre Beyer og Markus Weierud.

Markus Weierud kommer fra stillingen som finanspolitisk rådgiver for Høyres stortingsgruppe, hvor han har jobbet med budsjettforhandlinger og krisepakker i forbindelse med Korona-utbruddet denne våren. Han har tidligere jobbet som rådgiver i Finansdepartementet, og er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo.

– Jeg ser frem til å jobbe i Norges mest spennende og spesialiserte kommunikasjonshus. Try er en av Norges sterkeste merkevarer og jobber med noen av de mest spennende kundene i bransjen. Jeg har hatt noen veldig interessante år for Høyre på Stortinget, og nå ser jeg frem til å bruke den erfaringen og kunnskapen i Try Råd, sier Weierud.

– Når jeg skulle gjøre noe nytt var det et enkelt valg å gå til Try Råd. De har på kort tid bygget opp et utrolig kompetent og spennende team innen politikk, næringsliv og journalistikk, kombinert med kreative og teknologiske løsninger fra hele Try-huset.

– Vi er fornøyd med å ha ansatt Markus, sier daglig leder Sindre Beyer. – Han kommer med viktig erfaring fra både Stortinget og Finansdepartementet og er strek på både analyse og politikk. Han har vært en viktig brikke i Høyre gjennom budsjettforhandlinger i Stortinget og krisepakkene som har blitt vedtatt denne våren. Hans erfaring og kunnskap vil bli verdifull for oss og våre kunder.