Fra IKT-Norge til TRY Råd

TRY Råd ansetter Monica Michelsen som ny rådgiver. Michelsen kommer fra jobben som kommunikasjonsansvarlig for digitale flater i IKT-Norge.

IMG 0566
Monica Michelsen og Torgeir Micaelsen.

– Vi er veldig glade for at Monica ville begynne hos oss. Hennes kunnskap om IT-næringen blir svært verdifull for våre teknologikunder. Hun har i tillegg mye erfaring fra kommunikasjon- og markedsføring som gjør at hun også kan jobbe bredt med prosjekter hos oss, sier seniorrådgiver og partner Torgeir Micaelsen.

Michelsen kom til IKT-Norge i april 2017 fra konsulentselskapet Innoco. Hun er medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU. I IKT-Norge hadde hun ansvaret for IKT-Norges kommunikasjons- og profilarbeid og den digitale næringens synlighet.

– Etter fire år tett på teknologinæringen og det politiske arbeidet knyttet til deres rammevilkår føltes tiden nå moden for for nye utfordringer. Jeg ser frem til å jobbe i et såpass anerkjent kommunikasjonsmiljø som TRY, og tror min erfaring og kjennskap til norske teknologiselskaper i kombinasjon med det kommunikasjonsfaglige kan bidra godt inn i selskapet og ut mot deres kunder, sier Michelsen.

Satsing mot teknologibedrifter

Micaelsen er ansvarlig for satsingen TRY Råd har mot teknologibedrifter, og leder de største prosjektene for TRY Råd sine teknologi - og IT-kunder. Han opplever økt etterspørsel etter rådgivning på disse feltene.

– Norge og verden digitaliseres i rekordfart. Teknologi- og IT-bedrifter har behov for å raskt vinne nye markedsandeler og bli synlige både i Norge og verden. Vi har bygget et eget team som jobber med å møte denne næringens behov for hjelp innen rådgivning og markedsføring. Her er det ikke alltid lett å finne gode kandidater , men heldigvis fant vi Monica, avslutter Micaelsen.