Fra JCP til DNB

Jonas Green Lian er nå ansatt som Prosjektleder Event i DNB. Han har tidligere erfaring som prosjektleder i JCP Event, derfra var han også utleid som vikar til DNB i ett år før han hoppet over til oppdragsgiveren.

DSC 0045 Lunde Lian Flaattenx
Fra venstre: Aina Lemoen Lunde, Jonas Green Lian og Maja Flaatten. Foto: Stig B. Fiksdal

– Det blir veldig spennende å få en sentral rolle i utviklingen av nye og eksisterende event- og kommunikasjonkonsepter i DNB, spesielt i en markedsavdeling med så mye kompetanse under ett tak. Bare det å få komme på andre siden av bordet og selv få utarbeide briefen basert på forretningsmål, er jo ganske stas i seg selv, sier Jonas Green Lian.

Jonas har lang erfaring med eventproduksjon for ulike merkevarer, både på et operasjonelt og strategisk nivå. I DNB har han allerede i vikar-tiden rukket å ha prosjektlederansvaret for flere større eventer, deriblant flere som står på nominasjonslisten til årets Spons- og eventpriser, som deles ut denne uken.

Fra store publikumsarenaer til spissede B2B-konferanser

– Det er imponerende hva Jonas har klart å levere, på så kort tid. Eventene han har hatt regien på har stor spennvidde, fra store publikumsarenaer til spissede B2B-konferanser, og alt skaper engasjement og får strålende tilbakemeldinger fra deltagerne. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier direktør for Konsern Merkevare, Marked og Salg i DNB, Aina Lemoen Lunde.

Jonas blir en del av markedsdivisjonens bedriftsteam, som ledes av Maja Flaatten:

– Jeg er veldig glad for å få en så erfaren eventprodusent som Jonas med på laget. Han har allerede ledet flere store prosjekter hos oss, og de neste månedene vil han igjen ha hovedansvar for både DNBs Pensjonskonferanse, Mobility-konferanse og ikke minst en av Norges største gründerkonferanser, DNB NXT.

Noen av de største produksjonene Jonas har hatt prosjektlederansvar for i DNB:

  • Fyll Ullevål Stadion + Huninvesterer*
  • DNB NXT. Møteplass mellom gründere og investorer*
  • DNB Pensjonskonferansen. Fagkonferanse for bedrifter om pensjon.
  • DNB Mobility. Konferanse for bilbransjen.

*Nominerte til årets spons- og eventpris.