Fra Mindshare til Mediarekruttering

Maria Rehncrona har meldt overgang til rekrutteringsselskapet Mediarekruttering, der hun vil få ansvaret for å forsterke selskapets satsing på research.Mediarekruttering satser enda tyngre på sitt researcharbeid gjennom ansettelsen av Maria Rehncrona fra Mindshare. Rehncrona har blant annet jobbet som medierådgiver i Bizkit og Carat i Stockholm og vært innom Kanal 5 som planner før hun tok turen til Oslo og Mindshare.

– Jeg har lenge vært nysgjerrig på rekrutteringsbransjen, og det skal bli fantastisk gøy å jobbe med mennesket i sentrum. Med lang erfaring fra medie og kommunikasjonsbransjen ble Mediarekruttering et ganske naturlig valg for meg, sier Rehncrona.

Mediarekruttering teller nå totalt 10 medarbeidere, hvorav tre av dem jobber med research som spesialfelt.
– Det er stor temperatur i markedet for tiden, med mange oppdrag og færre ledige kandidater. I et slikt klima blir det særdeles viktig for oss å jobbe riktig når vi tar på oss nye oppdrag. Maria kommer helt klart til å spille en viktig rolle for oss i tiden som kommer, både med hensyn til research i og utenfor den tradisjonelle medie- og kommunikasjonsbransjen. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier daglig leder Henrik Sandberg.