Fra New York til Involve

Involve har hentet 24 år gamle Hedda Davidsen for å styrke teamet innen PR og integrert kommunikasjon.

Hedda Davidsen Involvex
Hedda Davidsen har kapret drømmejobben hos Involve.

Hedda Davidsen kommer opprinnelig fra Porsgrunn, men har bodd litt over fire år i New York som student. Her tok hun først en Bachelor i Journalistikk og kommunikasjon med fag i markedsføring på siden, før hun fullførte en Mastergrad i Branding and Integrated Communications ved City College of New York.

– Jeg er superfornøyd med å ha kapret drømmejobben hos Involve, sier hun. - Ikke bare er stillingen som skreddersydd til det jeg ønsker å drive med, men som et komplett kommunikasjonshus er Involve et sted hvor jeg kan få bedre forståelse for, og lære mer om ulike kompetanseområder.

– Vi er veldig glade for å få Hedda med på teamet vårt, sier Ingalill Sandal, senior PR-rådgiver i Involve. – Vi har etter hvert fått en stor kundeportefølje og leverer stadig mer på tvers av kommunikasjonsdisipliner. Hedda sin kompetanse bidrar til å styrke vårt team, ikke minst er hennes journalistiske erfaring, spennende internasjonale studier og gode engelskkunnskaper et stort pluss.

Hedda begynte i Involve 22. februar og har til tross for utfordringer med pålagt hjemmekontor, funnet seg til rette.

– Involve er en gjeng med skikkelig dyktige folk som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av alle sammen, og føler meg allerede som en del av gjengen. Det er ganske godt gjort i og med at vi alle sitter hver for oss på hjemmekontor.