Fra NewsLab til TRY Innhold

TRY Innhold vokser og ansetter Ingrid Ytreberg Skogholt som ny innholdsrådgiver.

95628 9ac05 original
Ingrid Ytreberg Skogholt og Lene Vintervoll.

Ingrid Ytreberg Skogholt har bred erfaring fra tekstproduksjon, og kommer fra stillingen som Innholdsprodusent i NewsLab

– Innholdsmarkedsføring bli et stadig viktigere satsingsområde for norske bedrifter generelt, men også for mange av TRY sine kunder. Vi skal produsere innhold som er godt forankret i strategi og gode kreative konsepter, og opplever stor pågang fortiden. Vi er derfor veldig glad for å styrke laget med Ingrid, sier Lene Vintervoll som er innholdsredaktør og leder i TRY-Innhold.

I TRY Innhold skal Skogholt jobbe med innholds-og kommunikasjonsstrategier, samt ulike former for innholdsproduksjon. Skogholt har studert statsvitenskap ved NTNU, har journalisterfaring fra Klassekampen og Nordlys, og har jobbet som kommunikasjonsrådgiver for UNINETT. Hun kommer til TRY Innhold fra stillingen som innholdsprodusent i NewsLab.

– Jeg ser veldig frem til å bli en del av det kreative TRY-miljøet. De huser mange dyktige folk, og jeg tror det blir spennende å få jobbe med innholdsmarkedsføring i et miljø som har spisskompetanse innen både PR, reklame og digital markedsføring sier Ingrid Skogholt.