Fra OMG til Breakfast

Breakfast fyller opp med flere rundt frokost-buffeten, denne gangen er det Ole Petter Thomassen som står på menyen.

92680 4249b original
Ole Petter Thomassen er ansatt som digital rådgiver i Breakfast.

Den 31 år gamle herremannen er opprinnelig fra Bærum, utdannet fra NITH med en bachelor i IT med spesialisering innen digital markedsføring. De siste syv årene har han jobbet med performance marketing i OMG. Hos Breakfast er de svært fornøyd med å få på plass Ole Petter Thomassen.

– Breakfast har en økende oppdragsmengde, spesielt innenfor webanalyse og performance marketing, sier byråleder og rådgiver Thomas de Vries i Breakfast.

– Det har vært en lang og nøyaktig jakt etter den rette personen innen dette fagområdet. At vi får på plass Ole Petter, med hans digitale ekspertise og kunnskap om performance-marketing, er vi svært glade for.

– Jeg er teknisk rettet og kreativt orientert. Nå kommer jeg inn med friskt mot for å styrke det digitale, helt spesifikt innen performance, sier Thomassen om sin rolle som digital rådgiver hos Breakfast.

– Med sin erfaring fra arbeid med en rekke kjente nasjonale merkevarer blir han en solid tilvekst til de digitale produktene vi allerede leverer, avslutter Thomas de Vries.