Fra Redink til SDG

Hanne Dillan Pedersen startet Redink sammen med kolleger i 2010, og har vært med å bygge det fra 12 til 80 ansatte. Nå forlater hun byrået og går til rollen som Client Director hos SDG.

90324 8888c original
Hanne Dillan Pedersen og Anne Marie Brady. Foto © SDG

Hanne Dillan Pedersen har bakgrunn som strategisk designer, og bakgrunnen for overgangen til SDG var et ønske om og et behov for å fokusere enda mer målrettet på designfaget.

– Redink har utviklet seg til å bli Norges største og sterkeste miljø på content marketing og jeg lærte enormt mye på de åtte årene jeg var der, men det var riktig å forlate Redink nå, forteller hun.

Hun forteller at SDG er et ambisiøst sted med sterk fagkompetanse og stort mangfold.

– Folk er ordentlig proaktive, og det er en utrolig hyggelig gjeng som har tatt meg godt imot her på brygga. Byrået har gjort flere omfattende endringer de siste årene, og jeg er imponert over arbeidet som er gjort, og ikke minst over energien som gjennomsyrer lokalene våre, sier hun.

SDG sier seg stolte over å ha fått Dillan Pedersen med på laget.

– Med hennes designbakgrunn og strategiske tilnærming til oppgaveløsning er Hanne en viktig ressurs for våre integrerte leveranser, både for oss og for kundene våre. Vi ønsker henne varmt velkommen til SDG-familien, sier Anne Marie Brady, Managing Director i SDG.