Fra Redink til WE Oslo

WE Oslo styrker den strategiske kompetansen med tidligere Redink-partner Linn Bakke, som blir ny partner og rådgiver i byrået.

88868 ea2e5 original
Fra venstre: Linn Bakke, Kristine Lillevik og Camilla Hansteen. Foto © Marte Garmann

WE Oslo jobber med strategisk design og merkevarebygging, og ifølge designer og partner Kristine Lillevik har byrået lenge sett hvordan branded content spiller en stadig viktigere rolle som identitetsbygger for en merkevare.

– Vi opplever at faget vårt er i endring. Identitetsutvikling handler om mer en visuelle virkemidler og kundene våre har et økende behov for profilbyggende innhold, sier Lillevik.

– Merkevarebygging handler om konsekvent kommunikasjon i alle kanaler, og innhold er et effektivt verktøy i det å bygge identitet og opplevelse. Linn skal bidra til å utvikle både byrået og identitetsbegrepet, legger hun til.

– En bekreftelse på at vi gjør noe riktig

WE Oslo er stolte over å få med seg Linn på laget, forteller Camilla Hansteen, den andre av dagens to partnere i WE Oslo.

– Navnet hennes har stått på blokka i snart tre år. Hun har både den digitalstrategiske kompetansen og den designfaglige forståelsen vi er på jakt etter. At hun velger WE Oslo når hun først forlater Redink, tar vi som en bekreftelse på at vi gjør noe riktig.

– Et spennende miljø

Linn Bakke har 20 års erfaring fra design og merkevarebygging, og hun har vært med på å bygge opp det store kommunikasjonsmiljøet i Redink, hvor hun har ledet både design- og strategiavdelingen.

– Jeg har fulgt WE Oslo fra sidelinjen helt siden byrået ble startet. Kristine og Camilla er drivende dyktige designere og har klart å skape et spennende miljø, et designdrevet byrå som skiller seg ut, sier Bakke.

Den ferske partneren sier hun gleder seg til å jobbe i mindre skala, med større nærhet til mennesker, fag og økonomi.

– Men først og fremst gleder jeg meg til å være med på å stake ut kursen for byråets videre fremtid, avslutter Linn Bakke.