Fra Ruter til Netlife – styrker seg på produkt- og tjenesteutvikling

Netlife henter Marius Røstad fra Ruter til en nyopprettet stilling som leder for produktutvikling.

DSC1250 2
Marius Røstad. Fotograf: Marte Brennbakken / Netlife

Marius Røstad kommer sist fra Ruter, der han har vært med på å bygge opp og lede avdelingen for nye kundetjenester. De siste årene har han hjulpet Ruter med å jobbe med en mer helhetlig kundeopplevelse og bygge avdelingen for produkt- og tjenesteutvikling.

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med Marius i min tid i Ruter og har opplevd hans enorme evne til å skape gode kundeopplevelser med dokumenterte effekter for selskapets mål. Men kanskje enda viktigere er hvordan han får det beste ut av folka rundt seg. Vi i Netlife opplever at behovet og etterspørselen etter sterke produktteam som jobber riktig har eksplodert hos kundene våre. Derfor er vi veldig glade for å ha fått Marius ombord til å bygge det sterkeste miljøet i Norge på moderne produktutvikling, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

Bygger videre på et godt fundament

I Netlife skal han jobbe med å sørge for at selskapet hjelper kundene med å lage de beste digitale kundeopplevelsene og at de kobles opp mot forretningsmål, et område Netlife mener bransjen har hengt etter på.

– Fra den andre siden av bordet opplever jeg at dette er noe bransjen har slitt lenge med å tilby. Derfor blir jobben det å videreutvikle dette og sikre at vi får det beste ut av den samlede kompetansen og erfaringen til Netlife. Dette skal vi gjøre gjennom å sette sammen sterke team til riktig behov hos kundene våre, fortsatt utfordre og sørge for at vi alltid er to steg foran, sier Røstad.

– Netlife skal bli det beste miljøet på moderne produktutvikling, og det gleder jeg meg til å jobbe med, avslutter Røstad.