Fra Schjærven til Medvind

Tidligere Schjærven-topp Ditlef Jacobsen tar over stillingen til Lars Rosenberg som byråleder i Medvind Eventbyrå.

95989 55916 original
Joakim Moe Røisland, Ditlef Jacobsen og Lars Rosenberg. Foto © Medvind

Etter nesten ni år som kommunikasjon- og HR-direktør i Schjærven-gruppen går veien videre til en av landets ledende aktører innen opplevelsesbasert kommunikasjon, Medvind Eventbyrå*. Avtroppende byråleder Lars Rosenberg går inn i stillingen som seniorrådgiver med hovedansvar for flere av byråets største kunder.

– At Ditlef starter i Medvind som toppleder er akkurat det vi har ønsket. Medvind har hatt en enorm utvikling og vekst så nå var det behov for endringer. Lars og jeg skal jobbe mer prosjekt og kundefokusert. Ditlef skal styre skuta og det fortjener alle ansatte. Vi skal ikke bare være best på det vi driver med, vi skal også være best på hjemmebane. Det kommer Ditlef til å sørge for, uttaler gründer og kreativ leder Joakim Moe Røisland.

– Jeg har vært heldig å få jobbe med fine folk i Schjærven i mange år og er takknemlig over alt det jeg har lært og fått være med på, men nå var tiden inne for å prøve noe nytt. Medvind jobber med å levere opplevelser som betyr noe og jeg er heldig som får lov til å være med på et lag som har fokus på å inspirere og bevege mennesker, sier Ditlef Jacobsen.

– Det kjennes riktig på alle måter selv om det er vemodig å forlate mine venner og gode kollegaer i Schjærven. Schjærven-kulturen har helt unike kvaliteter og jeg ønsker dem alt godt på veien videre, avslutter Jacobsen.

– Kjær kollega og viktig bidragsyter

– Ditlef har vært kjær kollega og en viktig bidragsyter i utviklingen av Schjærven de siste årene. Han vil bli savnet både sosialt og faglig! Vi kan bare gratulere alle i Medvind med en super ansettelse, og vi ønsker Ditlef alt godt på veien videre, sier administrerende direktør Anders Waage i Schjærven.

* Medvind er Kreativt Forums eventbyrå/samarbeidspartner under Gullblyanten.