Fra Storyline til Storm Studios

Storm Studios styrker satsningen på norsk film og tv-serier og ansetter senior VFX-Supervisor Ivar Rystad fra Storyline.

85791 6f74c original
VFX-Supervisor Ivar Rystad har begynt i sin nye jobb i Storm Studios på Grünerløkka i Oslo.

Ivar Rystad omtales av sin nye arbeidsgiver som en «digital pioner», med sin lange erfaring fra filmer og tv-serier som «Kampen om Tungtvannet», «Valkyrien», «Børning 2», «Kongens Nei», «Thelma» og «Okkupert». Erfaringen kommer godt med når selskapet nå skal fokusere mer på det norske markedet, forteller produsent Fredrik Arntzen i det Storm Studios, et selskap kjent som spesialist på visuelle effekter (VFX).

– Vi er i vekst og det er veldig hyggelig at det gir rom for flere godt erfarne artister i en ellers ung og freelancebasert bransje. Ivar har i over 10 år hevet listen for norsk VFX, og vi gleder oss til å gi ham nytt spillerom for å fortsette trenden, sier Arntzen.

– Det har vært meget gledelig å følge med på de stadige sprangene Storm Studios har gjort på kvalitet og nivå de siste årene, og tilslutt kunne jeg ikke gjøre annet enn å kaste meg med på dansen. Jeg ser enormt fram til å få fortsette å utvikle meg i det fantastiske miljøet som Storm tilbyr her, sier Ivar Rystad som allerede er godt igang med jobben i lokalene på Grünerløkka.