Fra TV 2 til TRY

TRY fortsetter med sin satsning på rådgivningstjenester og ansetter politisk journalist Robin Idland Krüger fra TV 2 som ny rådgiver.

85106 b39de original
Fra venstre: Sindre Beyer, Robin Idland Krüger og Kjetil Try.

Robin Idland Krüger har mer enn tolv års fartstid fra TV 2 og har vært gjennom en rekke stillinger som blant annet politisk journalist og vaktsjef i debattprogrammet Tabloid.

– Stadig flere av våre oppdrag forutsetter bred kunnskap om samfunn og politikk, kombinert med god forståelse for kreative løsninger og teknologi. Det er ikke lett å finne folk med denne kombinasjonen, men Robin er en av dem, sier Sindre Beyer, som leder enheten for rådgivning og innholdsmarkedsføring i TRY.

– I tillegg blir det sikkert nyttig å få en tidligere norgesmester i bueskyting med på laget, sier Kjetil Try. – Og som heter Robin i tillegg, spøker han.

Utenfor etablerte båser

– Vi ansetter ressurser som Krüger fordi mange av våre kunder opplever at for mange av utfordringene som skal løses, så finnes det ikke etablerte merkelapper eller båser innenfor kommunikasjon og markedsføring. En av TRYs store fordeler er at vi har over 140 flinke folk som jobber dedikert med teknologi, kreativitet og strategi. Det er flere miljøer som snakker om teknologiske endringer enn som lever med dem, det skal være TRY-husets fordel, sier Beyer.

Krüger sier han gleder seg stort til å bli en del av TRY-gruppen.

– Jeg ser fram til å bruke mine erfaringer i et nytt miljø, og jeg gleder meg til å lære av bransjens dyktigste folk. Så ser jeg jo også at TRY stadig produserer mer innhold på eget hus. Sånn sett håper jeg mer enn tolv års TV-erfaring vil komme godt med i denne satsingen.

– I tillegg til å ha laget utallige politiske reportasjer har jeg opplevd alt fra å være med på å vinne Skup-prisen for «Eldrebløffen» i 2010, til å utvikle TV 2s egen politiske reality-serie «Valgcamp» forrige stortingsvalg og også vært OL-kommentator i bueskyting. Jeg tror TRY med sin kreativitet og oppdragsbredde er det beste stedet jeg kan bruke all denne kunnskapen og erfaringen videre, avslutter han.