Fra Uniform til Bakken & Bæck

Det digitale byrået Bakken & Bæck fortsetter å vokse. Siste tilskudd er designer Ole Martin Kristiansen.

50894 5c63e original
Ole Martin Kristiansen. Foto: Anne Valeur

– Ole Martin er en av de beste designerne i Norge, og har lang erfaring med digitale produkter og tjenester. Vi har fulgt Ole Martin online i en årrekke, og er stolte av å omsider ha fått ham med på laget. Han tilfører oss mye erfaring og kompetanse som vi og våre kunder vil dra stor nytte av. Da vi så at Ole Martin skulle gå freelance ante vi en mulighet og kastet oss rundt for å overtale han, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck.

Ole Martin Kristansen har jobbet i Uniform som interaktiv og grafisk designer. Han har også bakgrunn fra Jimmy Royal og Scandinavian Design Group, med utdannelse fra Hyper Island. Han har blant annet jobbet med kunder som Ekebergparken, Norsk Kulturråd og NSB, og skal fungere både som designer og rådgiver i Bakken & Bæck.

– Bakken & Bæck er et spennende byrå med store ambisjoner. Det er deres fokus på teknologi og innovasjon som gjør de så gode, og det er i det spennet jeg har lyst til å arbeide. De er et friskt pust i bransjen, og det er utrolig gøy å få være en del av teamet. I tillegg er det en gjeng som tør å tenke stort, også utenfor landegrensene, noe jeg finner veldig attraktivt, sier Kristiansen.

Bakken & Bæck teller nå 15 ansatte, noe som er tett på en dobling på litt over et år.

– Vi har hele tiden hatt som mål å bygge et team som kan realisere digitale produkter og tjenester på et internasjonalt nivå, og der føler vi at vi er nå, avslutter Bæck.