Fra VG til Fasett

Marthe Reienes går fra stillingen som featurejournalist i VG til innholdsansvarlig i Fasett.

93953 93ca0 original
Journalist Marthe Reinenes blir innholdsansvarlig i Fasett. Foto: Niklas Plikk

Marthe Reienes har lang og allsidig erfaring som journalist, redigerer, redaksjonssjef og redaktør fra Bonnier Media, Aller Norge og Schibsteds forskjellige publikasjoner, både på nett og papir. De siste årene har hun jobbet som ansvarlig journalist for henholdsvis VG Familieklubben og VG Voksen, og før det som journalist for Godt.no, Tara Smak og Tara. I sommer har hun jobbet som featurejournalist i VG Helg/Pluss. Marthe har en BA (Hons) Journalism fra Napier University i Edinburgh og kommer opprinnelig fra Sandnes.

Flytter vestover

– Jeg gleder meg til å slutte meg til de kloke hodene i Fasett, til å bidra med erfaring og innsikt innen digital formidling og historiefortelling. Fasett er et byrå med en stor og spennende kundeportefølje som det blir veldig stas å jobbe sammen med, sier Reienes, som bryter opp fra Oslo og vender nesen vestover allerede i midten av august.

– Vi er stolte av at Marthe går til Fasett fra VG, sier daglig leder Pål Hjorth Berge. – Vi utvikler løpende vårt tilbud for å bidra til å gjøre våre kunder mer synlige og attraktive, og i den sammenhengen vil fokuset på bistand innen innhold og journalistikk øke. Marthe vil være sentral i den utviklingen sammen med våre øvrige kreatører, sier han.

Fasett teller nå 24 ansatte og er Stavanger-regionens største kommunikasjonsbyrå som fokuserer på reklame og merkevarebygging. Byråets største kunder er for tiden VB, Altibox/Lyse/Smartly, DNV GL, ONS, Sandnes Sparebank og Universitetet i Stavanger.