Fra Zynk til TRY Råd

TRY Råd har ansatt Sigurd Grytten som ny seniorrådgiver og partner i TRY. Han går også inn som arbeidende styreleder i selskapet og skal lede selskapets satsing på forretningsutvikling og strategi.

Try Råd overgang
Fra venstre: Stine Grøndahl Sesseng, Sigurd Grytten og Sindre Beyer. Foto: TRY Råd

– Vi er veldig fornøyde med at Sigurd skal begynne hos oss. Han er en av landets mest erfarne personer innen strategi og kommunikasjon. Vi ser et stort behov i markedet for å koble forretningsstrategi med utvikling av nye produkter og tjenester, med Grytten sin bakgrunn er jeg sikker på at vi vil lykkes bedre og raskere med dette, sier daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer.

Sigurd Grytten kommer fra stillingen som partner i Zynk. Han er også tidligere administrerende direktør i Burson-Marsteller, og styreleder i Ruter. Samlet har han over 20 års erfaring innen ledelse, strategi og kommunikasjon.

– En eneste stor godtepose

– Jeg har fulgt TRY og TRY Råd over flere år og det er umulig å ikke bli imponert over hva de har fått til. Vi andre i bransjen har noen ganger lurt på hva den hemmelige oppskriften til TRY er. Jeg er overbevist om at det er kultur, og det har mine møter med folk i TRY de siste dagene bekreftet. Det er et sterkt felleskap som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Grytten

– Jeg har arbeidet med kommunikasjon i fryktelig mange år, og for meg er TRY-huset en eneste stor godtepose. 400 ansatte med masse kunnskap innenfor alle tenkelige kommunikasjonsdisipliner, og det koblet med veldig sterke teknologimiljøer. Jeg gleder meg veldig til å lære av alle disse flinke folkene.

– Det jeg håper å kunne bidra med er å utvikle lengre verdikjeder innen kommunikasjon. Kommunikasjonsstrategier feiler ofte fordi de ikke blir gjennomført. TRY huset kan ta en strategi hele veien hjem ved hjelp av både kommunikasjon, kreativitet og teknologi, sier Grytten

– Kjenner norsk kraftbransje

– Norge er inne i et stort grønt skifte, og vi ser en økende oppdragsmengde innen energi, klima og bærekraft. Sigurd har de siste årene arbeidet spesielt med bærekraft og fornybar energi, og han kjenner norsk kraftbransje. Vi er sikre på at denne erfaringen koblet med TRY sin kompetanse og kapasitet vil være gull verdt for våre kunder, sier leder for rådgiverne i TRY Råd, Stine Grøndahl Sesseng.