Fransk designer til Mos

Oui, Oui! Mos styrker staben med grafisk designer Marie Payan.

93431 52e8b original
Fra venstre: Line Fjærvoll, Marie Payan, Juliane Stensrud og Helena Egeland. Kontorhunden Pi er som vanlig ikke særlig interessert i fotografen. Foto: Åsmund Holien Mo

Marie Payan er utdannet fra ECV, Creative School and Community i Paris, og har siden det jobbet som grafisk designer, både selvstendig og i byråer som Freiland og Tomorrow creatives.

– Min erfaring fra å drive for meg selv gir meg en unik forståelse for de ulike prosessene og for ansvaret ovenfor både kunde og byrå, som jeg gleder meg til å ta med meg i min nye rolle som grafisk designer i Mos, sier Payan.

Første ansettelse siden oppstarten

Byrået forteller at de har hatt en god opptur den siste tiden, og derfor benytter anledningen til å ansette.

– Marie er vår aller første ansatte siden oppstart i 2017. Vi opplever økt omfang og ser på det som en gyllen mulighet til å styrke laget med en dyktig grafisk designer. Det å få inn Marie markerer etableringen av et enda sterkere designtilbud, sier byrågründer Helena Egeland.

– Jeg har fulgt med på Mos siden oppstarten, og gleder meg til å bygge byrået videre. Mos er et sted hvor jeg i tillegg til å få jobbe med spennende tjenester og produkter, får bli en del av et kreativt og ambisiøst miljø som utfordrer, lærer og har det hyggelig sammen, avslutter Payan.