Front-end utvikler til Kodeks

Roberto Garcia Bjertnes går fra Drive McCann til utviklingsbyrået Kodeks.

Kodeks er et designorientert utviklingsbyrå som leverer nettsider og nettbutikker i samarbeid designere i branding, reklame- og designbyråer. Selskapet leverer rådgivning, utviklingstjenester (front-end + CMS) og drift av løsninger. Roberto Garcia Bjertnes skal jobbe i team sammen med de ulike byråene som Kodeks samarbeider med, hvor han skal bistår med alt fra rådgivning, utvikling, testing og prosjektledelse.

96523 5979d feature
Koronatilpasningsdyktige: Geir Myhre og Roberto Garcia Bjertnes i Kodeks.

– Vi har vært på jakt etter den rette kandidaten i en periode. Det har historisk sett vært utfordrende å få rekruttert utviklere som ikke bare skriver bærekraftig kode, men som også har god designforståelse og er trygg i kommunikasjonsrollen, forteller byråleder Geir Myhre.

– Da vi så nyheten om at Drive McCann dessverre hadde gått konkurs tok vi kontakt med Roberto, siden vi har litt erfaring med ham fra tidligere. Roberto matcher svært godt på våre ønsker og behov, da han er vant til å jobbe i team med designere hvor han har vært ansvarlig for den tekniske delen av leveransen. Han kjenner derfor godt til designorientert utviklingsarbeid, prosesser og kommunikasjon med designere. Han er også en supertrivelig kar som kommer til å berike arbeidsmiljøet vårt.

– Roberto starter hos oss 11.mai og vi ser frem til en ekstra god onboarding nå som vi har litt bedre tid i hverdagen enn normalt, forteller Myhre.

– Jeg har hatt en brennende interesse for programmering og webutvikling siden jeg var ung. Hyggelige medarbeidere, utfordrende arbeidsoppgaver og en spennende rolle i Kodeks vekket stor interesse hos meg og jeg gleder meg og ser frem til å starte i den nye jobben, sier Garcia Bjertnes.

Smidig korona-tilpasning

Apropos det, hvordan går det hos Kodeks «i disse dager»?

– Starten på 2020 har vært svært bra. Vi hadde en grei ordrereserve da korona dukket opp. Selv om noen prosjekter har blitt utsatt har heldigvis de fleste gått som planlagt. Vi er en ganske liten organisasjon med ansatte som bor godt spredt. Dette gjør at vi er godt drillet på fjernledelse, hjemmekontor, digitale styringsverktøy- og kommunikasjonsløsninger. Så tilpasningen til koronahverdagen har vært smidig, forteller byrålederen.

– Nå ruster for oss for en travel høst og gleder oss til aktiviteten i næringslivet og hos våre designpartnere tar seg opp igjen, avslutter han.