Frosk til Circus

Reklamebyrået Circus har ansatt IdaFrosk som prosjektleder og digital rådgiver.

88936 399de original

Ida Skivenes, som hun egentlig heter, er samfunnsviteren som ble internettfenomen med sine matbilder på Instagram. Som matkunstneren IdaFrosk har hun produsert innhold for både medie-, mat og livsstilsbransjen for kunder som Google, Twitter, IBM, Disney, Vogue, Lufthansa, Greenpeace og Rimi. I tillegg har hun vært foredragsholder om sosiale medier og jobbet i SSB som analytiker.

– Jeg har hatt mange fine år som instagrammer og innholdsprodusent. Og det er spennende å jobbe med store kunder i inn- og utland, men nå ser jeg fram mot en ny hverdag på andre siden av bordet, sier Skivenes.

Yoga hver tirsdag

– Jeg gleder meg virkelig til å jobbe sammen med denne trivelige og flinke gjengen. Men det som motiverte meg ekstra mye var vel at de trener yoga hver tirsdag morgen, så denne frosken får strukket litt på lårene, sier hun og ler.

Ifølge daglig leder Ina Ness er det stor glede i byrået over å ha Skivenes på plass.

– Med alle Idas ressurser vil kundene våre få enda bedre oppfølging og rådgiving. Ida har en sjelden kombinasjon av analytiske egenskaper og kreativitet, og vi er veldig glade og takknemlige for å ha Ida på plass hos oss, sier Ness.