Fuel Reklamebyrå ansetter SoMe-rådgiver og tekstforfatter

Fuel Reklamebyrå har de siste 20 årene posisjonert seg sterkt i retail- og dagligvarebransjen, og nå bygger de ut kompetansen med en SoMe- og digitalrådgiver, samt en tekstforfatter.

Pressebildex Tone og Benedicte Hilde
Tone Gåsbakk og Benedicte Hilde Tandsæther-Andersen er nyansatte i Fuel Reklamebyrå. Foto: Fuel

– I takt med at endringer i mediebildet, trenger vi å utvide kompetanse på flere felter innen markedsføring. Vi opplever økt oppdragsmengde fra eksisterende og nye kunder, og fortsetter derfor å utvikle leveransene våre. Fuel har som mål å bli et betydningsfullt byrå for våre kunder og ansatte, og det skal på sikt gjenspeile seg i all kommunikasjonen som går ut av Fuel, sier Thomas Gude, daglig leder i selskapet.

Tone Gåsbakk har nylig startet i rollen som SoMe- og digitalrådgiver, og kommer fra en stilling som Event- og Marketing-manager hos Visit Gol. Gåsbakk har bred SoMe- og markedsføringskompetanse, i tillegg til en bachelorgrad i Mat, Ledelse og Kvalitet fra København.

– Jeg ser frem til å bryne meg på en ny bransje og jobbe med mange spennende kunder. Sosiale medier er blitt et stort og krevende felt, og jeg ser flere bedrifter søker hjelp til dette. Jeg håper å kunne bidra med min erfaring både fra destinasjonsutvikling, og min erfaring med nye trendene og tidsaktuelle plattformer, forteller Gåsbakk.

Benedicte Hilde Tandsæther-Andersen trer inn i rollen som tekstforfatter, og kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver i EY. Tandsæther- Andersen har bred tekstfaglig kompetanse, blant annet som avis- og magasinjournalist, i tillegg til bachelorgrader i journalistikk og kriminologi.

– Historiefortelling kan være så mangt, avhengig av hvem man ønsker å nå. Gjennom karrieren min har jeg utforsket mange ulike former for tekstlig formidling. Nå gleder jeg meg veldig til å ha et mer spisset fokus på historiefortelling innen markedsføring, sier Tandsæther-Andersen.

– Vi stiller store krav til kvalitet i alt vi gjør. Benedicte Hilde er en særdeles dyktig og erfaren tekstforfatter som har alle kvalifikasjonene som vi så etter i en ny tekstforfatter. Sammen med Tone, som har en bred bakgrunn som også tilfører oss noe nytt, og i tillegg er en fantastisk positiv og sosial person, gjør dette at de passer perfekt inn i miljøet vårt, fortsetter rådgiver Benedicte Unhjem Johansen.

Fuel Reklamebyrå har gjennom to tiår opparbeidet seg et stort nettverk innen merkevarer, blant andre Bama, Fornebu S, Mills, Ringnes, Kreftforeningen, Diplom-Is og Mesterbakeren.