Går fra Knowit til Elg

Det digitale markedsføringsbyrået Elg vokser. Nå henter selskapet Stine Samland fra Knowit.

Gruppebilde Elg
Elgene teller nå 10. Fra venstre: Lise Vangerud, Thale Espenes, Pål Andre Skogen, Maria Skrede, Anne Cathrine Gulbrandsen. Sittende foran fra venstre: Siri Platou og Stine Samland. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Andrea Brygard, Signe Marie Sørensen og Karina Wilhelmsen.

1. oktober fyller Elg to år og selskapet har allerede vokst til en gjeng på 10 innholdskreatører. Stine Samland er det nyeste tilskuddet til flokken. Bergenseren kommer fra jobben som rådgiver i Knowit Experience, hvor hun har jobbet med datadrevet markedsføring og analyse. Samland skal jobbe med SoMe-innhold generelt og SEM spesielt.

– Jeg gleder meg til både å dele av min erfaring og lære av elgene. Også er det jo spennende å få være med å påvirke et selskap i vekst, sier Samland, som startet i selskapet 1. september.

Byråleder Siri Platou er superstolt av å få Samland på laget.

– Vi er veldig glade for å få Stine med i flokken. Hun har med seg bred erfaring innen søk og sosiale medier som vil være med på å løfte kundene våre videre, sier byråleder Platou.

Platou var med på å bygge opp Redink (nå HyperRedink) for 10 år siden, og har nå startet en ny reise med Elg. Byrået spesialiserer seg på digital markedsføring, og utvikler strategier, innhold og kreative konsepter til alle digitale flater.

– 1. oktober fyller vi to år. På de to årene har vi både doblet antall ansatte i selskapet, og levert et resultat vi er veldig stolte av. Og ferden er så vidt i gang. Vi gleder oss til å sette flere avtrykk i bransjen for kundene våre, sier byråleder Platou.

Fakta om Elg

Elg er det nyeste tilskuddet til det Aller-eide byrånettverket Ahead Group. Selskapet ble opprettet 1. oktober 2018 og eies av HyperRedink. Byrået gjør alt av innholdsproduksjon og drifter sosiale medier-kanaler. Kundelisten består blant annet av Obs Bygg, Nasjonalmuseet, Lederne, Se og Hør, Dr.Oetker, Ostecompaniet, Brannvernforeningen og Viking Redningstjeneste.