Går til Netlife etter drøye 12 år i DNB

Tidligere leder for Brand Experience i DNB, Kristoffer Krohn Eide (37), går nå over til design- og teknologibyrået Netlife.

Netliff
Kristoffer Krohn Eide blir ny kundesjef i Netlife Design.

Han ansatte de første tjenestedesignerne i DNB og har vært med på å utvikle et høykompetent designmiljø i banken. Etter drøye 12 år i banken, blir Kristoffer Krohn Eide nå ny kundesjef i Netlife Design. 


– Jeg har vært heldig å få kjøpe tjenester fra mange gode byråer i mine roller i DNB. Og jeg har selv opplevd hvilken magi som kan oppstå når oppdragsgiver og byrå samarbeider godt. Jeg har også erfaringer med hva som kan gå galt. Å få bidra til å skape verdi for både Netlife og kundene er noe jeg virkelig brenner for, og som jeg gleder meg vilt til å ta fatt på, sier Kristoffer.

I Netlife Design vil Kristoffer sin rolle dreie seg rundt å holde kontakt med eksisterende og potensielle kunder, se etter nye forretningsmuligheter og bidra til at flest mulig kan få nyte godt av kompetansen som finnes hos Netlife Design.

– Vi er mildt sagt inne i spennende tider, med store utfordringer i de fleste bransjer, men det er jo også slike tider som tvinger oss til å se etter nye muligheter. Og disse mulighetene skal vi være med å realisere, avslutter Kristoffer.