Girlpower til Tank

Tank Design Oslo går vinteren i møte med to nye designtalenter: Oda Wahl og Ingvild Bjertnæs Augestad.

87151 14524 original
Ingvild Bjertnæs Augestad og Oda Wahl. Foto © Tank

Oda Wahl startet utdannelsen sin på Designinstituttet, fortsatte på Høgskolen i Buskerud for til sist å ta bachelor på Westerdals. Hun kom til Tank etter arbeidserfaring fra Metric og gikk ifølge sin nye arbeidsgiver rett inn i jobben som designer «med faglig entusiasme og smittende energi». Hun har allerede vært sentral i utviklingen av identiteten for Antiteateret og design av rapport for Center for Cancer Biomedicine.

Ingvild Bjertnæs Augestad kom rett fra en master på Goldsmith University i London til Tank i september og har i tillegg bachelor fra NTNU i Gjøvik, hvor hun gjorde seg bemerket med toppkarakter. I Tank er hun i full gang med nye nettsider for Wikborg Rein, Norges største forretningsadvokatkontor, i tillegg til flere prosjekter for Cappelen Damm.

– Det er forfriskende å få inn to nyutdannete designere med stå-på-vilje og god fagkunnskap, sier kreativ leder Ina Brantenberg. – For et byrå som oss, med over 18 år i bransjen, er det essensielt å fylle på med unge, oppegående talenter som gjør at Tank holder seg på pallen.

– Som designstudent ble jeg flere ganger engasjert av Tank sine arbeider, så naturlig nok føler jeg meg veldig heldig som kan jobbe med disse flinke folkene. De har et arbeidsmiljø som inspirerer og gir meg rom til å vokse som designer. Som et stort bonus viser de seg å være en ganske kul gjeng å henge med, sier Oda Wahl.