GKs kreative satsning vokser videre

Nytt kreativt team og grafisk designer flytter inn på Solli plass.

85646 9e18f original
Designer Robin Willis Borgen og det kreative teamet Hanna Rolland Sverdrup og Lucy Hensall Aasen blir del av GKs kreative satsing.

kommunikasjon som nå består av en gruppe på 35 personer fordelt på kreative team, designere, motion-designere, utviklere, performance-spesialister og prosjektledere. Siste tilskudd i gruppa er det kreative teamet Lucy Hensall Aasen & Hanna Rolland Sverdrup, og designer Robin Willis Borgen.

Lucy & Hanna hadde praksisperiode hos GK siste året på Westerdals, og har nå fått faste plasser rundt bordet blant kreatørene, hvor de allerede er i gang med kundearbeid. De blir det sjette kreative teamet i GK.

– Lucy & Hanna gjorde seg rett og slett uunnværlige hos oss, sier Kreativ leder Eva Sannum. – Og bra damer som er faglig dyktige er alltid et velkomment tilskudd.

– Robin seilte inn på samme premiss: Bra dame & faglig dyktig. I tillegg har hun lang erfaring

med kommunikasjonsdesign og merkevarebygging, og har de siste årene jobbet mye med identitetsdesign, sier Sannum.

– GK har en enormt tilsig av designoppgaver for tiden, og Robins erfaring som formsterk grafisk designer fra hennes siste arbeidsplasser Stray Dog Design og Agendum kommer godt med i arbeidet hun er godt i gang med på de største kundene våre.

– Vi ønsker nok en dyktig designer velkommen til staben, sier Øivind Winge, leder for designsatsningen i GK.