Glenn og Zakarias melder overgang til Pol

Kreatør-teamet Zakarias Nadir og Glenn Haugen melder overgang til Pol. Teamet kommer senest fra NORD DDB, der de blant annet jobbet med kunder som Ice, McDonald's og Nordea.

GZ v2
Glenn og Zakarias.

Tidligere har de jobbet i Tante Randi som de var med å starte opp i 2017, og i Hausmann der de begynte karrieren som team. Glenn og Zakarias har i løpet av de seneste årene høstet et betydelig antall priser for jobbene de har gjort, blant annet tre gull i Gullblyanten, fire gull og Best in Show i Gulltaggen, Grand Prix og tre sølv i ANFO Effekt.

– Med en dæsj ærefrykt

– De gangene vi har byttet byrå, har det vært for å utvikle oss videre: Hvilke kollegaer og kunder vi kan lære av, og hvilke merkevarer og problemstillinger vi får jobbe med. Pol er et byrå vi har sett opp til helt siden skolebenken, så da denne muligheten dukket opp var det med en dæsj ærefrykt og stolthet at vi takket ja. Pol er tross alt et av Norges mestvinnende byråer gjennom tidene. De siste årene har vært veldig spennende for oss som team, og vi gleder oss til å utvikle oss videre – og bli enda bedre her i Pol, i årene som kommer, sier Nadir og Haugen.

Ringte først

Kreatørene startet i Pol i april, og er allerede godt i gang med å løse kommunikasjonsoppgaver hos sin nye arbeidsgiver.

– Når man er interessert i kreativitet så følger man alltid med på hva som skjer og hvem som lager de fineste jobbene. I det øyeblikket man kjenner at man må ha nye folk, så vet man hvem man vil snakke med og så ringer man de først. Og vi ringte Glenn og Zakarias først, sier Janne Brenda Lysø og Thorbjørn Ruud, kreative ledere i Pol.