Godt på plass og vel blåst

Tre nye ansatte i Jimmy Royal: Edle Bugge, Caroline Solheim og Preben Sander.

57346 8a10f original
Caroline Solheim, Preben Sander og Edle Bugge. Foto: Jimmy Royal

Så mye hadde Jimmy Royal å gjøre at de ikke rakk å fortelle om alle de nye hodene som har blitt ansatt. Byrået har fått tre nye medlemmer som nå er godt på plass rundt langbordet i Nedregate 5.

– Vi har vernet godt om våre hemmeligheter, sier byråleder Lukas Szachanski, som forteller følgende om sine nye ansatte.

Caroline Solheim kom også rett fra skolebenken og startet som designer hos oss i oktober i fjor. Hun har bakgrunn fra NKF samt en Bachelor (Hons) i grafisk design fra University of Hertfordshire og er petimeter til fingerspissen. Hun var en av fire til å utforme Hertfordshire sin adgangsutstilling, og ble valgt som skolens representant til New Designers i London i fjor sommer.

Edle Bugge kom ombord som kreatør i oktober 2014. Edle er kjapp, taktisk, smart og klok. Hun har gått Kunstskole i Danmark, fotokunstskole i Oslo og Ad-linjen til Westerdals. Kunst og AD-bakgrunn til tross, hun har i tillegg en penn som behersker alle sjangre, som gjør henne enda mer allsidig. Før Jimmy jobbet hun i team med Kristin Selfors tre år i TBWA og tre og et halvt år i Schjærven.

– Sistemann inn er Preben Sander, vår strategiske leder. Preben har jobbet med strategi og innovasjon i lengre tid og er god på å identifisere løsninger som fungerer over tid. Han har vært Administrerende direktør i kommunikasjonsbyrået Expology og før det partner i konsulentselskapet Lent. Preben er utdannet Kaospilot og har en Master i Innovasjon og Ledelse fra Copenhagen Business School. Preben går inn som partner og har ansvar for strategisk rådgiving og forretningsutvikling.