Goods henter kanadisk produktdesigner

Produktdesigneren Sean Collins blir en del av Goods' designteam.

IMG 0403x
Sean Collins. Foto: Goods

Det unge designbyrået melder om stor etterspørsel fra selskaper som søker hjelp til hvordan forbrukermerkevarer skal utformes, både grafisk og fysisk.

– Spesielt bærekraftige prosjekter (som det nylig lanserte pakningssystemet for reMarkable) hvor målet er å både minske fotavtrykk og produksjonskostnad har økt i omfang, og byrået ser mange muligheter til å bidra til kundenes vekst, sier kreativ leder og medgrunnlegger Sandro Kvernmo.

Produktdesigneren Sean Collins har tidligere arbeidet hos blant annet Pentagram, Pearson Lloyd, BlackBerry i London og Toronto, samt med kunder som Epson, Virgin og Verizon.

– Med sin spesialkompetanse innen industridesign, strukturell emballasje, prototyping og materialer blir han en solid tilvekst til Goods' designteam og en viktig bidragsyter til byråets kommende åpne rammeverk for deling av kunnskap om bærekraftig emballasjedesign, sier Kvermo.

Om Goods

Goods er et designbyrå med fokus på merkevare- og emballasjedesign for mennesker og miljø. Byrået har kontor på Kampen i Oslo, som deles med søsterbyrået Heydays.