Goods utvider teamet

Synne Flaa og Kasper Jakobsen er nye designere i Goods.

95209 1e0a2 original
Goods: Byråleder Sandro Kvernmo, produktdesigner Kasper Jakobsen, designer Synne Flaa, designer Maria Rose, styreleder Mathias Hovet.

Heydays-selskapet Goods åpnet dørene sommeren 2019, et byrå som skal fokusere på emballasjedesign «med mest mulig effekt og minst mulig fotavtrykk».

Siden sist har selskapet ansatt to nye designere: Grafisk designer Synne Flaa har tidligere arbeidet hos Geelmuyden Kiese, og nå senest i We Oslo, med kunder som Solberg&Hansen, Pierre Robert og Fursetgruppen.

Produktdesigner Kasper Jakobsen er ansatt som praktikant hos Goods under masterstudiene hos OsloMet, og arbeider med prosjekter med fokus på bærekraft, strukturell emballasje og materialvalg. Jakobsen har tidligere gjort samarbeidsprosjekter med aktører som Grønt Punkt, Norgesgruppen og Maarud.

Ifølge byråleder Sandro Kvernmo har interessen for selskapet vært stor i de fire månedene byrået har vært i drift.

– Det er ingen tvil om at det vi tilbyr som byrå er det behov for der ute, og at vi har truffet godt på tjenestene vi tilbyr. I tillegg til hvordan selve merkevarene designes, ser vi ser et økt fokus på bedre materialvalg, forminskning av fotavtrykk og kommunikasjon rundt dette. Det er mye buzzwords og løsninger der ute som ikke reelt forbedrer graden av gjenvinning, der er vi som byråpartner viktig, forteller han.

Goods jobber nå med utfordrere i både teknologi, helse, tekstil, dagligvarebransjen i tillegg til prosjektet med utformingen av nye nasjonale avfallssymboler til emballasjer og sorteringsanlegg på oppdrag fra Avfall Norge og Loop.