Grafisk kreatør til Superblaise

Kærlighed ved første blikk: 12. September banket en forventningsfull og nyinnvandret Sara Pallesen på døren til Superblaise i Fredensborgveien. 45 minutter senere var hun ansatt.

90665 828f0 original
Omringet av nye kolleger (f.v): Kristofer Haugvik, Ole Fredrik Ekeren, Sara Pallesen, Simon Ström, Lovise Rem Follesø og Fredrik Staurland.

Sara Pallesenen har en bachelor i grafisk kommunikasjon og gjennomført praksisperiode hos designbyrået WAAITT i København. Nå har hun fått seg en ny hjemby i Oslo og en ny jobb hos Superblaise.

– Vi lever av å bygge våre kunders posisjoner og merkevarer, og alle som jobber her representerer hva vi står for. Etter en halvtimes prat om alt mellom himmel og jord, forstod vi hvem Sara var og skjønte at dette var riktig person for vår byråfamilie. Det var kjemi fra første blikk, og vi kunne ikke komme på en eneste grunn til å ikke ansette Sara, forteller kreativ leder Joachim Levin.

– Hun har et modernt og helhetlig syn på grafisk kommunikasjon, som handler like mye om strategiske valg som om ren formgivning. Det, og hennes fantastiske energi gjør at vi er veldig heldige som har fått henne til oss, fortsetter Levin.

Ble tipset av eks-sjefen

Pallesen oppsøkte Superblaise etter tips fra tidligere daglig leder Lena Stølen, som i dag befinner seg i Bold Oslo.

– Da Lena fortalte meg at det å jobbe i Superblaise er som å komme hjem var det ikke noe tvil om hvor jeg ville, sier Sara, og legger til at hun alltid drømt om å jobbe hjemmefra.