Guro Soelberg Martinsen skal lede Molte

Det Comify-eide marketingbyrået har ambisjoner om å vokse med ny leder på laget.

Molte
Fra venstre: Mads Høyby, Guro Soelberg Martinsen og Martin Lønne.

Guro Soelberg Martinsen begynner sin nye stilling som byråleder i dag. Hun kommer fra Carat og Høyskolen Kristiania og har lang fartstid i medie- og kommunikasjonsbransjen.

– Vi er så heldige å få med oss Guro til å sette kurs og ambisjonsnivå som gjenspeiler oss og markedet vi befinner oss i dag. Vi opplever henne som en primus motor, faglig unik og med den rette innstillingen til å ta oss inn i fremtiden, sier styreleder Martin Lønne i Molte.

– Molte symboliserer noe unikt, som vokser i tøffe omgivelser. Dette er utfordring som jeg både faglig og som leder og forretningsutvikler skal vokse enormt på. Dette kan og skal vi leve opp til. Vi skal ta kundene våre gjennom det samme terrenget og vokse sammen med dem, sier Soelberg Martinsen.

Morselskapet Comify kjøpte Molte i 2018.

– Vår ambisjon med oppkjøpet har vært å skape et ledende marketingbyrå i SMB-segmentet ved å tilby tjenester som helhetlig dekker hele verdikjeden og som er godt forankret i forretningsstrategien til bedriftene og organisasjonene vi jobber med.Vi har store ambisjoner tross markedssituasjonen og planlegger flere nyansettelser utover høsten, sier medeier og styremedlem Mads Høyby.