Guy Haddeland til Tinagent

Den erfarne tv- og reklamemannen blir byråprodusent i fotoagenturet.

92406 a2f73 original
Byråprodusent Guy Haddeland i Tinagent.

Fotoagenturet Tinagent har eksistert siden 1995, og består i dag av ni fotografer og regissører med hver sin signatur.

– Med økende etterspørsel også på filmproduksjon, hadde vi et stort behov for en byråprodusent. Vi har lett med lys og lykte etter en produsent som «hadde alt», og i Guy Haddeland fant vi det vi ønsket oss! Fra første møte overbeviste han oss med solid kompetanse om dagens krav til filmproduksjon og stort engasjement. Nå er vi godt rustet til å levere helhetlige og skalerbare produksjoner, sier partner Cathrine Sigurdsen i Tinagent.

Skal rendyrke og viderutvikle

Guy Haddeland var inntil nylig byråprodusent i Clockwork. Han mener Tinagent er i en unik posisjon for filmproduksjon med utspring i fotografi.

– Fotografene er vant med å fortelle sterke historier med ett bilde. Dette er et fantastisk utgangspunkt for å produsere film. Slår man sammen de to disiplinene, fotografi og film, til kostnadseffektive produksjoner med visuelt helhetlige budskap, har vi lykkes i vår visjon. Det stilles større krav til produksjon av effektfulle formater og uttak tilpasset ulike media og lengder. Dette skal vi rendyrke og videreutvikle, sier Haddeland.

– Jeg har stor respekt for de flinke folka i Tinagent, og gleder meg veldig til å produsere eyecandy sammen med fotografene og regissørene, avslutter byråprodusenten.