Hausmann henter kompetanse fra Nordic Screens

Marte Bruset Lunde er ansatt som ny prosjektleder i Hausmann. Hun kommer fra rollen som Head of Talent hos Nordic Screens.

93363 e03c0 original
Marte Bruset Lunde er ny prosjektleder i Hausmann.

– Marte tilfører en inngående kunnskap om online video, influencer marketing og digital innholdsproduksjon til Hausmann, forteller byråleder Vetle Gjevestad Agledahl. – I tillegg er hun strukturert og målrettet, og et godt tilskudd i gjengen vår. Vi er veldig fornøyde med å ha fått henne med på laget, sier Agledahl.

Hos Nordic Screens ledet Marte Bruset Lunde talentavdelingen og hadde ansvar for noen av de mest vellykkede norske YouTube-casene. Hun har også vært med å legge retningslinjer for influencer marketing i Norge med ANFO og MBL, og holdt flere foredrag om medietrender blant unge i samarbeid med Kantar.

– Etter å ha vært med å utvikle den norske influencer marketing-bransjen de siste tre årene, ser jeg nå frem til å bruke min kunnskap i et kreativt byrå, forteller Bruset Lunde. – Jeg er overbevist om at vi har mye å lære hverandre, og gleder meg til å utvikle konsepter sammen med de fine folka hos Hausmann.

Marte har tidligere jobbet med merkevarer som NRK TV-aksjonen, Gjensidige, FINN.no, McDonald’s, BBC, Elkjøp, DNT Ung, Freia og Coca-Cola, og har også bakgrunn fra kundesiden hos TONO og for en rekke festivaler.

Med Marte Bruset Lunde på laget, teller nå Hausmann 12 fast ansatte.