Hege Skraastad til Bold Scandinavia

Design- og merkevarebyrået Bold Scandinavia får Hege Skraastad med på laget som strategisk rådgiver og kundeansvarlig.

Bold Hege Skraastadx
Tine Moe Løvberg og Hege Skraastad. Foto: Bold Scandinavia

Bold har hatt en godt rekrutteringsår så langt og nå styrker de rådgiverstaben ytterligere for å svare på etterspørselen av strategis rådgivning.

– Det er utrolig hyggelig å få muligheten til å jobbe sammen med Hege igjen etter mange år som kollegaer i ANTI. Hege har erfaringen og kompetanse innen utvikling av merkevare og visuelle identiteter få kan konkurrere med, sier Tine Moe Løvberg, CEO i Bold Scandinavia.

Hege Skraastad har jobbet i designbransjen i over 20 år og har gjennom årene vært del av noen av Norges mest kreative miljøer, sist gjennom åtte år i ANTI og nå altså Bold. Med en utdanning innen økonomi og markedsføring gikk veien tidlig til grafisk design, der hjertet har vært godt plassert siden.

– Det er ikke ofte det dukker opp slike muligheter som den jeg nå har fått hos Bold Scandinavia og jeg er veldig glad for å endelig være på plass. Bold har et faglig veldig dyktig miljø, i tillegg til å være et byrå med veldig fine folk. Bold er et byrå med høyt fokus på samspillet mellom strategi og kreativitet og har store ambisjoner for tiden fremover. Jeg håper at jeg med min erfaring og kompetanse kan bidra til å utvikle Bold sammen med alle her og ser også frem til å bli en del av det større miljøet rundt Bold som finnes her på NoA-huset, sier Hege Skraastad.

– Samspillet mellom det kreative og strategiske er et utrolig spennende og kraftfullt fagfelt som aldri slutter å engasjere og overraske, det er en stor motivasjon å kunne jobbe med dette sammen med kunder og kolleger hver dag, forteller hun.

Hege har erfaring som rådgiver fra prosjekter både innenfor næringsliv, offentlig og kultur som Orkla, Deichman, Universitetsforlaget, Telenor, Arendals Fossekompani & Volue, Norges Musikkhøyskole, Hennig-Olsen med mer, og har jobbet med en rekke prisvinnende prosjekter.