Henter prisvinnende kreatør til Fasett

Kreatør Martin Brurås, som har vunnet flere priser for jobbene sine, begynner i Fasett 14. juni.

Fasett foto
På bildet, som bare er bittelitt manipulert, ser du fra venstre: Egil Alv Andreassen, Martin Brurås og Pål Hjorth Berge.

– Multitalentet Martin Brurås gikk ut fra Westerdals i 2015 og har brukt årene etterpå godt, han har gjort og laget utrolig mye fint. Særlig Minecraft-konserten og Aftenposten/Norli-annonsen «uten k» er vi begeistret for, de er kreative og geniale på hver sine unike måter. Vi er superfornøyd med å få Martin med på laget, sier Egil Alv Andreassen, kreativ leder i Fasett.

– Først og fremst er det jo veldig stas å komme inn i et solid miljø som Fasett og forhåpentligvis kunne bidra til enda flere fine jobber. Nå er jeg spent på å komme skikkelig i gang og bli kjent med både gjengen og byen. Så regner jeg med å ha lært meg å surfe i løpet av de neste månedene, det er jo den andre grunnen til at jeg har takket ja til å komme til Stavanger, sier Martin Brurås.

– Fasett har også nettopp ansatt det unge talentet Birgithe Solstrand som digital designer, og vi er dessuten på jakt etter en ny og strategisk sterk rådgiver, som vi håper å lande før sommeren. Da får vi tre nye, flinke folk som bygger ut et allerede vidunderlig team av dyktige og kreative Fasett-folk. Etter et utfordrende fjorår som heldigvis gikk bra, er vi veldig glade for at årene fremover ser lovende ut, og at vi vokser i riktig retning sammen med stadig flere spennende kunder, sier daglig leder Pål Hjorth Berge.