Henter SoMe-hode fra Kondomeriet

Etter 2,5 år som ansvarlig for sosiale medier og presse i Kondomeriet går Marthe Sørflaten til design- og innholdsbyrået Vild.

AVE9923 low res
Vilt, fra venstre: Natasha Lid Bjørdalsbakke, Ada Weel Olsen, Kjerstin Ofstad Drager, Eva Wiken, Astrid Dyson, Marthe Sørflaten, Oda Sofie Granholt.

– Etter å ha bygget opp kanalene til Kondomeriet og normalisert sexleketøy i flere år, føltes det veldig riktig å gå videre. Vild er et lite byrå med et stort hjerte for design, innhold og sosiale medier. Midt i blinken for meg, sier Marthe Sørflaten.

Det blir antakeligvis mindre arbeid med sexleketøy fremover, men 26-åringen gleder seg til å jobbe mer variert. Vild jobber med kunder som Höegh Eiendom, Høyskolen Kristiania, Bull & Co, Olavsfest og Oslo Fushion Festival.

Tvinges til å tenke nytt

– Jeg har vært med på å bygge mange spennende kampanjer, lært å fortelle gode historier og forstå hva som er viktig for målgruppen til Kondomeriet. Nå gleder jeg meg til å styrke merkevarene i Vild sin portefølje og synliggjøre dem enda mer i sosiale medier.

Det som kanskje blir den største endringen fremover, er at Marthe skal jobbe målrettet med annonsering. Facebook la kjepper i hjulene for dette i den gamle jobben. Det er nemlig ikke lov å annonsere for sexleketøy.

– Men dette ser jeg på som en styrke. Å jobbe for en merkevare som ikke får lov til å annonsere på flater som Instagram og Facebook, gjør at man hele tiden må tenke nytt og kreativt. Jeg tar med meg denne måten å tenke på videre.

Idésterk nyansatt

Eva Wiken er byråleder i Vild. Hun er strålende fornøyd med å få Marthe med på laget.

– Mange av våre oppdragsgivere søker en partner på utvikling av strategier, kampanjer og annonser for sosiale medier. Det har derfor vært viktig for å oss å styrke staben ytterligere med en idésterk sosiale medier-spesialist som vet hvordan man benytter kanalenes potensiale på en smart og smakfull måte. Marthes faglige tyngde og entusiasme for det som rører seg i de sosiale kanalene, er noe kundene våre kommer til å nyte godt av.

I tillegg til å jobbe med spennende kunder ser Marthe også fram til å bli en del av en vilt sosial gjeng.

– Jeg har hørt at de nye kollegene mine elsker julebrussmaking og fussball. Og bading! Nesten like mye som meg.