Heydays ansetter Simon Gustavsson

Heydays ansetter Simon Gustavsson som UX/UI-designer. Han kommer fra det digitale produktdesignmiljøet 3drops i Stockholm.

84886 1cb2e original
Fra venstre: Pontus (hund), Thomas, Stein, Pia, Martin, Simon, Felix, Lars og Mathias.

– Vi forsøker å utfordre måten man jobber med visuell identitet på og det innebærer å jobbe dypere inn i produktet og brukeropplevelsen. Derfor er vi svært happy med å få Simon med på laget. Han er ekstremt dyktig og skremmende ung, for en gjeng som fortsatt tror de er unge, men han har allerede solid erfaring med prototyping, design av brukergrensesnitt og identitetsarbeid for flere internasjonale tjenester. Han kommer fra et sterkt faglig miljø og vi er stolte av å få han hit til oss, forteller Mathias Haddal Hovet, byråleder i Heydays.

– Vi er et spisset designmiljø, men satser på kompletterende kompetanser med både utviklere, motion, UI/UX og etterhvert mer. De fleste prosjektene våre inneholder komponenter av både strategi, design og teknologi, og Simon sin rolle er helt klart viktig i alle disse fasene. Samt har han masse god erfaring fra det å jobbe sammen på tvers av ulike ekspertmiljøer, i samarbeid om de store oppgavene, fortsetter han.

– Utrolig stas å joine teamet i Heydays. Det er gøy å kunne tilføre min dose erfaring med produkt- og tjenestedesign til en gjeng med såpass omfattende ekspertise og spennende kunder. Ser frem til å forme solide arbeider sammen i tida framover, sier Simon Gustavsson.

– Det er kjempespennende tider i Oslo og Heydays får kontakt med mange ekstremt kompetente miljøer. Det betyr at tilnærmingen vår treffer bra og med Simon skal vi klare å treffe enda bedre, avslutter Haddal Hovet.