Heydays styrker laget med erfaren prosjektleder

Marie Slettvold er ansatt som ny Senior Prosjektleder i Heydays. Hun kommer fra samme rolle i Scandinavian Design Group.

Marie Slettvold Heydays
Marie Slettvold har begynt i ny jobb som prosjektleder hos Heydays.

Marie Slettvold har Bachelor i Markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og kommer sist fra rollen som prosjektleder i SDG, hvor hun har vært i fire år. Der har hun jobbet med kunder som Zaptec, Merkevaren Norge, Innovasjon Norge og Entur. Marie har også bakgrunn som medierådgiver fra RED Media Consulting.

– Vi er veldig fornøyde med å få Marie inn i Heydays-familien. Hennes bakgrunn som både prosjektleder og medierådgiver var utrolig interessant og hun utfyller oss med sin brede kompetanse. At hun i tillegg er såpass åpen, nysgjerrig og lett omgjengelig person gjorde at vi kjente at vi bare måtte ha henne med på laget, sier Managing Director Ida Bentsen.

– Heydays er et byrå jeg lenge har fulgt med på og latt meg imponere av. Deres rike portefølje med både start ups og veletablerte kunder engasjerer meg og jeg gleder meg til å være med å utvikle disse videre. Det føles veldig bra å være på plass sammen med resten av gjengen, og jeg gleder meg til å bidra i utformingen av Heydays i årene som kommer, sier Marie Slettvold.

– Maries smittende humør og faglige engasjement gjorde at vi ble solgt etter første intervju. At hun i tillegg er i full gang med kundekontakt, møtevirksomhet og newbiz etter få uker på plass hos oss viser at hun i tillegg til å være i overkant hyggelig også er en drivende dyktig dame, avslutter Ida Bentsen.

Om Heydays

Heydays teller 14 ansatte og satt i 2020 omsetningsrekord med 19,1MNOK og et driftsresultat på 3,7MNOK. De jobber med kunder som DN, NRK, Kron, Chooose, Bookis og Regnskogfondet. I 2019 ble Goods lansert, et søsterselskap og dedikert designbyrå for pakning.