Heydays styrker sitt digitale team

Johanne Radford er Heydays’ nyeste tilskudd. Hun kommer fra Try Dig / Apt og har erfaring fra Great Works i København. Nå er hun klar til å lage unike digitale opplevelser i ny jobb.

DSCF6890
Johanne Radford er allerede i full sving i sin nye jobb. Foto: Heydays

– Det er få byråer som skiller seg ut slik Heydays gjør, både estetisk og visjonært. Fokuset deres på å skape vakre omgivelser samtidig som man ivaretar menneskers «digitale helse» appellerer veldig til meg. Visjonen samsvarer godt med mitt eget ønske om å lage bærekraftige, unike produkter og opplevelser som tåler tidens tann, sier Johanne Radford.

UI-designeren begynte i sin nye stilling før påske og er i full sving.

– Johanne er allerede godt i gang med flere prosjekter. Hennes trygghet i kundemøter, evne til å stille gode spørsmål og alltid å være nysgjerrig gir stor verdi til både prosjektene og folka våre, sier Henrik Fjeldberg, Digital Director i Heydays.

– Vi er veldig glade for å ha med oss Johanne på laget. En utrolig dyktig designer som fra første stund begeistrer alle rundt seg. Med et mål om å skape design som bidrar til å bedre folks liv, har Johanne helt unike egenskaper som bidrar til dette i de digitale opplevelsene vi leverer for våre kunder, sier daglig leder i Heydays, Sanda Zahirovic.