HK Reklamebyrå henter prosjektleder fra Innovasjon Norge

Ingrid Moen har gått fra Innovasjon Norge til HK Reklamebyrå i Trondheim, og har på kort tid fått prosjektlederansvar for flere av byråets største kunder.

Prosjektleder HK
Ingrid Moen går fra Innovasjon Norge til HK Reklamebyrå. Hun har sett behovet for synlighet og merkevarebygging i trøndersk næringsliv. Nå skal hun endelig få gjøre noe med det.

Ingrid Moen har Master i Innovasjon- og endringsledelse fra NTNU, og har tidligere jobbet som administrasjonsleder i Polaris Media og markedsrådgiver i Innovasjon Norge. Hun har et stort nettverk etter å ha jobbet som møtekoordinator for Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Ingrid beskriver seg selv som et Ja-menneske, som liker å ha oversikt og sørge for fremdrift. Noe både kunder og kolleger allerede har fått merke.

– Med verdifull erfaring fra kundesiden tilfører Ingrid HK Reklamebyrå mer kompetanse på innovasjonsfeltet og stor kapasitet på prosjektledelse, forteller byråleder Olav Svartøien.

– Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe på denne siden av bordet, hvor tempoet er høyere og jeg får være med og utvikle trøndersk næringsliv gjennom strategi og merkevarebygging, sier Ingrid Moen.