Horn & Co satser ytterligere på PR

Maria Benestad går til reklame- og PR-byrået Horn & Co. Byrået henter Benestad fra svenskeide Spalt PR hvor hun har vært daglig leder de siste syv årene. Her har hun bygget et team som har spesialisert seg på markeds-PR for flere store internasjonale merkevarer som Stokke, The North Face og Aesop.

263 A3216 Frederik and maria
Frederik Horn og Maria Benestad. Foto: Horn & Co

Planen var å ansette én PR-rådgiver, men etter en grundig prosess endte Horn&Co opp med to kandidater som utfylte hverandre. Rebecca Goodchild startet på nyåret etter at hun la ned Teige & Goodchild.

– Istedenfor å velge én, tok vi sats og ansatte begge. Maria har en erfaring og en pågangsvilje det var umulig å stå i mot. I tillegg har hun solid erfaring med bruk av influencere, noe vi merker økt etterspørsel etter, sier daglig leder Frederik Horn.

Etter syv år i Spalt PR, blir Maria Benestad PR-rådgiver i Horn & Co.

– Jeg ser frem til å bli en del av et bredere fagmiljø. Det er skikkelig flinke og inspirerende folk i Horn & Co som det blir gøy og ikke minst lærerikt å jobbe sammen med. At vi er et nettverksbasert byrå og en del av kompetansehuset Layer gir grenseløse muligheter, og det vil jeg være med på. Jeg beundrer vekststrategien til Layer, som også også gjenspeiler seg i Horn & Co med flere nyansettelser de siste månedene. Derfor føles det helt riktig å gripe denne muligheten nå, selv om det var rart og litt trist å forlate min utvidede familie i Spalt, sier Benestad

Horn & Co tar med dette ekstra sats, samtidig som de er i rute til å nå budsjettet for året.

– Å vokse krever hardt arbeid og ikke minst fokus på eksisterende kunder. Her tror jeg vi har lykkes, samtidig som vi har hatt god utvikling på newbizarbeidet, avslutter Horn.

Om Horn & Co

Frederik Horn startet Horn & Co i januar 2020. Siden dengang har selskapet vokst til seks personer og blitt en del av kompetansehuset Layer som også består av Hensikt, Stellar Consulting, Sail, Solution og Caulis. Horn & Co jobber bl.a. med kunder som TheVIT, A-Møbler, Packline, Pfizer, Collagen Plus, Showbie og Proteket.