Hyper dobler seg på design

En bevisst satsing på designstyrt utvikling har medført en dobling av antallet designere i Hyper i løpet av det siste året, melder byrået.

65860 5ac28 original
Hypers designteam, fra venstre i bildet: Jonas Helgeneset, Thuy Gia Nguyen (teamleder), Andreas, Kamphaug, Aleksander Bonden Isachsen, Eirik Penne og Mari Høgberget Veggum. På taket: Mads Frantzen og Markus Halvorsen. Foto © Hyper

Mari Veggum er utdannet illustratør fra Curtin University I Australia og Norges Kreative Høyskole i Trondheim hvor hun også mottok prisen Gullspiren for beste studentarbeid. I etterkant av studiene har hun jobbet freelance og perfeksjonert seg på en naturskjønn matte painting og grafisk design.

Eirik Penne har sin bakgrunn som Merkevarekommunikatør fra Norges Kreative Fagskole og trer inn i rollen som IX designer i Hyper etter syv år som konseptutvikler, Art Director og designer i Oktan, hvor han blant annet har hatt hovedansvar for det kreative og visuelle for Tele2.

Aleksander Bonden Isachsen kommer rett ut fra Nuova Accademia di Belle Arti i Milano med bachelorgrad i grafisk design og Art direction. Etter mange år på skolebenken er han nå endelig klar for å begi seg utpå den store digitale verden.

Samtlige uttrykker glede over å bli ansatt i Hyper. Glad er også teamleder Thuy Gia Nguyen:

– I disse tider når alle bruker smarttelefoner merker vi at folk har fått en bedre forståelse for hva interaksjonsdesign og gode brukeropplevelser handler om. Å levere intuitiv, gjennomtenkt og innovativ design er ikke lenger bare design-lingo hos våre kunder, men heller en klar forventning. Et element som er med å pushe oss til å tenke nytt hver eneste dag. Med Mari, Eirik og Aleksander på laget teller vi nå åtte stykker i designeteamet og står nå enda sterkere sammen mot en pixel-perfect og penere digital fremtid, sier Nguyen.